panfu data och kometera

hallå!!!min text är JÄTTE stor jag vet inte vad som hende men iallafall ni vet nog inte det här att i panfu så heter jag inte melinia utan jag heter vendela2002
(med litet v) jag tycker det inte är så svårt att komentera ella och max blogg jag förstår att det har varit jul och så och man måste städa lite men jag tror dom gillar komentarer(specielt snälla)men ett tips om att hinna spela dator mera och komentera är(om du har en data i ditt rum)så kan du nu när det är lov när du vaknat sätta dig vid datan och börja spela:):):)idag så blev det en lååång text och jag gillar lååånga texter eftersom jag aldrig har skrivit en så lång text och det här måste vi fira!!!!!!!!!!!!!


heeej!!!

Hej nu har det varit jul  och jag hadde tur att jag fick the sims 3 och ett gp paket Åååh vad det var kul att öppna alla klappar och mina kusiner har sovit över hos mig min ena kusin sitter brevid mig nu och spelar nintendo. jag kan inte skriva mer nu för jag ska spela sims.

hej då!!!

1 dag kvar!!!

Det är bara 1 dag kvar till jul och jag längtar sååå och jag undrar vad det är i jul klapparna jag tror att jag ska få ett gp paket och the sims 3 och jag hoppas också att jag ska få alla andra saker som jag har skrivit på min önske lista jag får vell se:)det känns inte verkligt att det är imorgon jag är sååå spend och kommer inte kunna sova på kvällen!!!
 


fult!!!

Jag tycker att dom nya pandornas design är jätte fula dom har blivit såå långa och jag har köpt väldigt mång sms kläder som jag har slösat mer en 60 kronor på och dom förra var mycket sötare.Ps glömm detdär om (panfu bäst friends.

FÖRLÅT OCH MINA BEST FRIENDS!

I dag är det den nionde december.Och jag vill seja förlåt! för att jag inte skrev i min blogg på lenge ni förstår jag har haft så mycket att göra alla dom fyra dagar men nu har jag tid att göra nästan vad jag vill.Inan jag skriver lite saker om panfu så vill jag tacka min bästis Jessica hon har ingen gubbe på panfu men hon är allt för mig och utan  henne så skulle jag vara utanför alla lekar i hela skolan. nu ska jag skriva några saker om panfu:Jag älskar verkligen panfu  fast jag inte är guld-panda vad som hels bara ni får vara kvar på internet om ni måste stänga av sidan någon gång men jag hoppas att eran sida stannar kvar föralltid ni är  riktiga panffu best friends!!!!!!!

Hallå!!!!!!

Hej idag är det den 5 december och jag har en kompis här hon ska säja några ord i min blogg nu:Hej jag är glad och älskar min kompis hej då!Nu är jag tillbaka har ni tagit presenten i iglon?Jag vet inte vad jag ska skriva mer men någon gång kommer jag lägga in en bild men inte nu jag  måste lära mig lite mer om hur man fixar sin blogg!


Ett välkomnande till mig!

Det här är den första gången jag skriver i min blogg  jag kanke skriver lite senare eller imorgon.Ps det är snart jul och så lenge så önskar jag er en god jul i förskott!!!!!!!!!!!!!!!!

Välkommen till min nya blogg!

välkommen hoppas att många av er tycker om min blogg!!!!

RSS 2.0